top of page

Etsimme projektipäällikköä energia-alan huippuhankkeeseen

Iotoi Oy on asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on kiihdyttää kaukolämpöalan murrosta kohti ympäristöystävällisempää ja energiatehokkaampaa huomista. Asiakaskuntaamme kuuluvat useat edistykselliset energiayhtiöt, teollisuusyritykset ja kiinteistönomistajat.


Olemme Porvoossa käynnistämässä innovatiivisen energiahankkeen, jossa yhdistyy teollisuuden jäähdytystarve ja hukkalämmön hyötykäyttö uudella menetelmällä. Etsimme nyt hankkeelle projektipäällikköä toteuttamaan tätä huomispäivän energiainfraa kanssamme. Tämä on tilaisuutesi olla eturintamassa energia-alan muutoksessa ja vaikuttaa alan kehitykseen!


Tehtävän kuvaus: 

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen operatiivisesta johtamisesta: resurssi- ja aikataulusuunnittelusta, hankinnoista, dokumentoinnista, riskienhallinnasta, lupa-asioista, sekä hankkeen sovittujen tavoitteiden saavuttamisesta ja valvonnasta. Työt alkavat huhtikuussa 2024 (tai sopimuksen mukaan) ja kestävät aina alkusyksyyn 2025. On todennäköistä, että menestyksellinen työsi jatkuu meillä myös tämän projektin jälkeen.


Mitä toivomme sinulta:

  • Positiivista ja uusille asioille avointa asennetta.

  • Itsenäistä, jämäkkää ja oma-aloitteista työotetta.

  • Kokemusta projektinhallinnasta, työmaajohtamisesta ja talousvastuusta.

  • Ymmärrystä kaukolämpö- ja energia-alasta.

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto energia-alalta tai talotekniikasta.

 

Hakuohjeet: 

Hae tehtävää viimeistään 11.3.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen johnny@iotoi.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Iotoi Oy:n toimitusjohtaja Johnny Holmström, puh. 040 4899 811.


Miksi valita Iotoi Oy?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kaukolämpöalan muutoksessa ja kehittää itseäsi valitsevassa energiamurroksessa. Työtilamme sijaitsevat tunnelmallisessa Vanhassa Porvoossa, mikä luo inspiroivan ympäristön työskentelylle. Historialliset puitteet yhdistettynä moderniin ja dynaamiseen ilmapiiriin tekevät työskentelystä meillä ainutlaatuisen kokemuksen.


Liity joukkoomme! 

Comments


bottom of page