top of page
IOTOI 16-9.png

PIP3

Tutkitusti tehokas menetelmä 

kaukolämmön paluuveden hyödyntämiseen

 

PIP3 - menetelmästä hyötyy sekä energiayhtiö että kiinteistönomistaja. Ideana on valjastaa kaukolämpöverkon paluuputki hukkalämpöjen kierrätykseen.

Kaukolämpöverkostot on yhteiskuntamme tärkein alusta energianjakelussa tuotannosta käyttäjille. Kaukolämpöverkostojen jatkokehittäminen on erittäin tärkeää myös tulevaisuudessa.

 

Näemme uudet energiantuotantomuodot hyvänä mahdollisuutena kaukolämpöverkostojen kehittämiseen osana kokonaisuutta, ei erillisratkaisuina.

Frame 2.png
Group 207.png
PROJEKTIT


KESKUSKOULU - MITATUT SÄÄSTÖT

94 %

KAUKOLÄMMÖN
MENOPUTKEN KULUTUKSESTA

40 %

KAUKOLÄMMÖN KOKONAISKULUTUKSESTA

45 %

SÄHKÖN KOKONAISKULUTUKSESTA

IOTOI Oy:n johtama uuden teknologian energia-asennus Porvoon Keskuskoulussa on tuottanut hyödyt niin energiayhtiölle kuin kiinteistönomistajalle. 


Yli 90 % Keskuskoulun käyttämästä lämpöenergiasta otetaan nyt kaukolämmön paluuputkesta kiertotalousaikakauden PIP3-menetelmällä. 


Samalla kiinteistön energiankulutus ja -kustannukset ovat tippuneet kymmeniä prosentteja. Kiinteistönomistaja maksaa jatkossa energiastaan vuosittain 60 000 euroa vähemmän kuin aikaisemmin.

Group 207.png
YRITYKSESTÄ

IOTOI

IMG_9188.JPG
  • LinkedIn

Jouni Jyllinmaa

MYYNTI & MARKKINOINTI

jouni@iotoi.fi

040 068 4700

IMG_9166.jpg
  • LinkedIn

Johnny Holmström

TOIMITUSJOHTAJA

johnny@iotoi.fi

040 489 9811

IMG_9161.jpg

Hubbe Söderholm

PROJEKTIT

hubbe@iotoi.fi

040 755 5787

IOTOI OY  on asiantuntijayhtiö, jossa yhdistyy laaja-alainen osaaminen teknisistä innovaatioista, haastavasta projektijohtamisesta ja yhteiskunnan eri rahoitusmuodoista

Liiketoimintamme perustuu synergiaan: Yhteistyö hyödyttää kaikkia osapuolia, ja lopputulos on nollasummapelin sijaan enemmän kuin osiensa summa.

bottom of page